Flytt int

Flyttar inte men blir lite nervös av att bloggen har bytt administratörer. Tänker köra över hela trädgårdsbloggen inlägg efter inlägg till en för-säkerhets-skull-blogg.
Alla kommentarer hänger med härifrån, jag hoppas det är okej?
 
Nu fungerar bloggen helt plötsligt fint och när jag tänkt igenom det vill jag verkligen vara kvar här.
Men…
Jag börjar med att lägga in mina trädgårdsinlägg på en blogg som jag startat som heter
Rihanes odling , sedan kopierar jag över det hit. Fiffigt va? Då om det strular här så lägger jag bara in inläggen här efteråt.
Nu är den precis nystartad och jag har inte märkt av att det krånglar men skulle den krångla har jag även en blogg för lite allt möjligt som heter SKHM.biz/blog
 

"After" Ad Code
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

4 svar på Flytt int

  1. ylvahi skriver:

    Jag har
    kopierat hela min trädgårdsblogg på"Blogspot (ifall att.)

    Men nu verkar det ju fungera ganska bra här.

    Nu blev det ju nåt konstigt då. men, men…

    Ha det bra / Ylva

    *********************************

    Har inte hunnit kopierat allt än även om det finns på hårddisken(ifall att) men en anledning till bloggen för min del att strukturera upp odlandet. Med en blogg kan jag söka på mina egna inlägg och se vad jag gjorde. Vill gärna få till allt i blogg fomat och då blir det jobba av.

    /Rihane

    Ändrad av Rihane den 2009-10-27 klockan 19:25

  2. IreneL skriver:

    Jag har funderat på
    en sak. Om man kopierar inläggen här på trädgårdsblogg och lägger över dom på en annan blogg finns dom då kvar om inläggen på den gamla bloggen försvinner. Ifall den bloggsidan skulle läggas ner? / Irene

    ****************************************

    Om du kopierar över dina inlägg från TB till en annan blogg så kommer du ha en sparad kopia om endera bloggen skulle försvinna.

    Tänk igenom hur du vill göra det, kolla att du kan ändra postningsdatumet så sorterar den nya bloggen det av sig själv.

    Eller kolla hur mie har gjort hon har gjort en separat blogg precis som jag (jag fick idén från henne), sedan gjorde hon ett enda inlägg av rubb och stubb.

    /Rihane

    Ändrad av Rihane den 2009-10-27 klockan 18:50

  3. Stjarnarve skriver:

    Det låter ju…
    …otroligt bra och vettigt att kopiera allt till en annan blogg men….jag har ju under åren skrivit och publicerat så vansinnigt mycket så det låter alldeles för jobbbigt för mig.

    Dessutom är jag med på två andra trädgårdsforum också, så blir det knas här får jag acceptera det. Fast jag hoppas verkligen inte det, för jag trivs så väldans bra här med mina vänner! /Susie

    **************************

    Eftersom det glunkades om att det var wordpress dom skulle byta till så väntade jag med att kopiera över. Blir det så så skaffa dig ett wordpresskonto, det finns gratisvarianter. Det borde vara busenkelt att föra över allt du skrivit utan allt för mycket jobb. Borde vara gjort på några timmar.

    Men jag blev som sagt lite nervig och passar på nu när TB fungerar att föra över. En månad eller så om dagen så är jag färdig om kanske en vecka eller två.

    /Rihane

    Ändrad av Rihane den 2009-10-28 klockan 00:29

  4. valentin skriver:

    Vad kul
    att du blir kvar. Jag har också haft funderingar men precis som du bestämt mig för att vara kvar ett tag till. Bra idé att lägga över för-säkerhets-skull.

    Helena

    *****************************

    Tar himla lång tid bara…funderar på att vänta och hoppas på att dom övergår till wordpress. Hoppas allt går bra med det och sedan snabbt som ögat ta en kopia att spara undan med.

    /Rihane

    Ändrad av Rihane den 2009-10-28 klockan 16:16

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *